Estava desaparegut

'El rey del cachopo', detingut a Saragossa

La policia vincula la desaparició de l'empresari César Román Viruete amb l'assassinat de la seva parella

rey-cachopo

rey-cachopo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres a Saragossa César Román Virueta, conegut com 'el rey del cachopo', en parador desconegut des del juliol passat, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Aquest dijous els especialistes de la Policia van confirmar que el tors de la dona trobat en una maleta el 13 d’agost durant l’incendi d’un edifici al madrileny districte d’Usera correspon a Heidi Paz Bulmes, de 25 anys, la seva nòvia.

La policia havia investigat durant tres mesos qui era la dona esquarterada trobada a l’interior d’una maleta al carrer Sebastián Gómez, al barri d’Almendrales. Els Bombers van acudir a atendre un petit incendi en una nau de dues plantes després d’una trucada dels veïns. Després d’extingir en pocs minuts les flames, hi va arribar la Policia Nacional, ja que l’incendi havia sigut intencionat.

Els agents van trobar al lloc una maleta coberta a la planta -1, entre un gran bassal de sang. A l’interior van trobar el tronc d’una dona esbocinat en diversos trossos (sense braços, ni mans ni pits) amb una pols blanca per sobre, potser un accelerant perquè pogués cremar més fàcil el cadàver, per la qual cosa l’incendi hauria sigut intencionat per desfer-se de la maleta.

Recerca per part de familiars

Precisament, des de primers d’agost els familiars del 'rey del cachopo' el busquen a través de les xarxes socials, mitjans de comunicació i Forces de Seguretat, després d’interposar una denúncia en una caserna de la Guàrdia Civil de València.

Notícies relacionades

No obstant, vivia a Madrid capital, a la zona d’Embajadores, on va posar el 2016 el seu primer negoci. Es tractava d’A Cañada, un restaurant amb menjar del nord d’Espanya que tenia com a plat estrella el ‘cachopo’, pel qual va començar a rebre aquest sobrenom, va guanyar molts diners i es va fer famós.

Segons diverses informacions, en tot just un any i mig va obrir cinc locals i va impulsar una franquícia. A més, en un moment donat va decidir comprar un local més gran a Lavapiés per 70.000 euros, un traspàs que suposadament es va fer efectiu amb un xec que no tenia fons. Després va anar acumulant deutes també amb els seus empleats.