Utilitzant una substància

Presó per al presumpte violador d'una jove que va drogar en una discoteca de Còrdova

La denunciant es va "trobar malament" amb una beguda i va presentar "cremades de cigarrets a tors i abdomen"

policialocalcordobaandalucia

policialocalcordobaandalucia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Còrdova ha ordenat l’ingrés presó del jove de 28 anys que va ser detingut per la Policia Local de Còrdova després que dissabte passat presumptament violés una noia de 26 anys, després d’anul·lar la seva voluntat amb una substància que va introduir a la beguda, a la qual va convidar la víctima en una discoteca de la capital cordovesa.

En concret, segons han informat Europa Press fonts judicials, l’esmentat jutjat cordovès, en funcions de guàrdia quan el detingut va passar a disposició judicial, ha determinat el seu "ingrés a presó comunicada i sense fiança", per la presumpta comissió d’"un delicte d’abusos sexuals".

Segons recull l’informe policial facilitat per la Delegació de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, els fets es van produir cap a les 6.00 hores de dissabte passat, i es detalla que la jove agredida estava en una discoteca i que, després d’ingerir una beguda que se li va oferir, es va "trobar malament” i es va “sentir estranya sense poder recordar el que havia succeït”.

Atès el seu estat, els amics amb els quals va anar a la discoteca i que la van perdre de vista una mitja hora, van sol·licitar una ambulància que la va traslladar a l’hospital Reina Sofia, on, després d’una exploració mèdica, es va poder certificar que l’havien agredit sexualment.

Sobre el que havia passat a l’establiment indicat, la jove només recorda que va començar a parlar amb un noi i que "després de beure uns glops d’una copa que aquest li va oferir es va trobar malament, i amb prou feines podia recordar el que va passar a continuació, ni va poder reaccionar ni evitar les pretensions de la persona que li va oferir la beguda".

Notícies relacionades

Recorda només vagament alguns fets aïllats, com que va sortir de la discoteca, en contra de la seva voluntat, que va aparèixer en una plaça propera al local i que, com va poder, va tornar a l’establiment i va contactar amb els seus amics, que l’havien perdut de vista una mitja hora i que van avisar a una ambulància, atès el seu estat i que sentia que havien abusat d’ella.

La denunciant presenta "lesions diverses, entre les quals hi ha diverses cremades de cigarrets a tors i abdomen", mentre que el ja detingut va ser identificat, gràcies a la descripció aportada, i localitzat en el seu lloc de treball, on es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte d’agressió sexual.