Un estudiant va resultar ferit

Mor una nena de 3 anys en un accident a Vilanova de Arousa

La menor viatjava al costat de la mare en un vehicle que va xocar contra la part posterior d'un autobús escolar

qh03rwh8xdqaurf2lsagm61100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una nena de tres anys que va patir un accident de trànsit a Vilanova de Arousa va morir aquest dilluns a l’hospital a causa de la gravetat de les ferides.

El ple de la corporació de Vilanova de Arousa que es va celebrar ahir a la tarda va guardar un minut de silenci per la mort de la nena, identificada amb les inicials D. L. N. i neta d’un conegut empresari de la localitat.

La menor viatjava amb la mare en el turisme, en una cadira de seguretat i jugant amb una tauleta electrònica, quan van xocar contra la part posterior d’un autobús escolar de l’escola Salesians de Cambados, en què viatjaven 10 estudiants. La nena va impactar contra el dispositiu electrònic, segons ha informat 'Atlas'.

La nena va ser traslladada en helicòpter a l’Hospital Clínic de Santiago de Compostel·la, on els metges no van poder salvar-li la vida. La mare de la petita, de 26 anys, també va haver de ser evacuada en ambulància a l’Hospital do Salnés.

L’accident es va produir a conseqüència d’una col·lisió prèvia entre dos turismes a la parròquia de Deiro, a la PO-307 i en què no es van haver de lamentar danys personals.

Notícies relacionades

Els serveis sanitaris d’urgència del 061 van confirmar que un dels escolars que viatjava a l’autobús també va resultar ferit i va ser portat a l’Hospital do Salnés. Posteriorment, un altre autobús va recollir els altres escolars per continuar la ruta al centre educatiu.

La Guàrdia Civil de Trànsit instrueix diligències pels fets. Fins al lloc també s’hi van desplaçar Bombers de Vilagarcía.