AL NORD DEL PAÍS

Tres espanyoles moren en un accident de trànsit a Tanzània

Entre les víctimes del xoc entre un minibús i un camió hi ha dues persones més

zentauroepp13757229 internacional tanzania  cami n de tanapa conduciendo a gran 180903100655

zentauroepp13757229 internacional tanzania cami n de tanapa conduciendo a gran 180903100655

1
Es llegeix en minuts
Efe

Tres espanyoles, entre les quals dues infermeres de l’UCI de l’Hospital Universitari Clínic Virgen de la Victoria de Màlaga, es troben entre els quatre turistes morts en un accident de trànsit a Tanzània, segons han confirmat aquest dilluns a Efe fonts del centre hospitalari.

El succés es va produir ahir quan el vehicle en què viatjaven –un minibús de l’agència Tabia Tour– es va estavellar contra un camió en una carretera al nord de Tanzània, segons van informar autoritats locals. En l’accident també hauria mort el cuiner que els acompanyava.

Les fonts no han pogut precisar la nacionalitat exacta de l’altre mort, tot i que alguns mitjans indiquen que es tracta d’un italià.

A prop del Serengueti

L’accident va tenir lloc a Nanja, una localitat del nord de Tanzània pròxima a Arusha i als turístics parcs nacionals del Serengueti i Maswa, segons el diari 'The Citizen'.

Notícies relacionades

"Hem enviat els cossos de les víctimes a l’hospital Mount Meru, a Arusha. El vehicle en què viatjaven els turistes va quedar destrossat; ha sigut un accident molt seriós", va dir el comissari del districte Iddi Kimanta a aquest diari.

La Policia investiga encara les causes de l’accident.