DESTACATS DEL DIA

La Barceloneta clama contra els excessos incívics i altres notícies que has de saber avui, en un minut

jcarbo44521746 barceloneta180802201220

jcarbo44521746 barceloneta180802201220

1
Es llegeix en minuts

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Batibull a la BarcelonetaBarceloneta. Els veïns del popular barri mariner clamen contra els excessos incívics i inicien una campanya per conscienciar "en positiu" turistes i locals que els carrers no són un abocador d’escombraries, orines i excrements. Per fer-ho han editat uns tríptics en diversos idiomes per reclamar respecte, al considerar que les autoritats locals no fan prou.


2) Últim Consell de Ministres abans de l’aturada estiuenca.  El Gabinet de Sánchez aprovarà, entre altres coses, la primera reforma legal adscrita al pacte contra la violència de gènere. El mateix president del Govern espanyol compareixerà en roda de premsa a partir de les 12.30 hores.


3) El comissari europeu d’immigració anuncia l’ajuda d’emergència a EspanyaDimitris Avramopoulos viatja a Madrid per donar a conèixer la resposta de Brussel·les a la petició espanyola d’ajuda d’emergència per frenar l’arribada creixent d’immigrants, el mateix dia en què dos dels refugiats del barco ‘Aquarius’, que van arribar a València el 17 de juny passat‘Aquarius’ i que ara estan allotjats a Palma, ofereixen a partir de les 11 h el seu testimoni davant dels mitjans de comunicació.


Notícies relacionades

4) Ryanair s’enfronta aquest divendres a la quarta jornada d’aturades dels pilots irlandesos, que han mostrat la seva disposició a parar divendresvinent, 10 d’agost, junt amb els pilots de Bèlgica i Suècia. Tot i que els pilots de la companyia aèria no faran vaga a Espanya, s’esperen afectacions als vols que operin al nostre país, com ja ha passat en jornades de vaga anteriors.


5) Ángel Boza, el membre més jove de 'La manada’ i condemnat a nou anys de presó, tornarà a entrar a presó pel robatori d’unes ulleres de sol. El jutge de guàrdia de Sevilla va ordenar ahir a la nit el seu empresonament per un delicte de robatori amb violència, castigat al Codi Penal amb entre tres i cinc anys de presó.