Fugen d'una residència d'Alacant 28 menors subsaharians arribats en l''Aquarius'

16 han sigut localitzats al cap de poques hores

jcarbo43792964 this handout picture obtained from french non governmental o180616210113

jcarbo43792964 this handout picture obtained from french non governmental o180616210113 / KENNY KARPOV

1
Es llegeix en minuts

Un total de 28 menors subsaharians, procedents del barco ‘Aquarius’, han fugit aquesta matinada de la residència d’Alacant on estaven ingressats, i 16 han sigut localitzats i tornats poques hores després.

Segons han informat a Efe fonts policials, els menors, tots pròxims als 18 anys, no han tornat a la residència dependent de la Generalitat Valenciana on viuen des de dilluns passat durant aquesta matinada, i s’ha establert un dispositiu de recerca.

Encara queden per localitzar dotze d’aquests menors, mentre que d’altres han sigut interceptats tant a la ciutat d’Alacant com en zones properes, com un grup de quatre al camí de la Parra, al Campello, on van ser assolits per la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

L’institut armat també va trobar un altre d’aquests menors de l’‘Aquarius’ caminant al costat de l’autovia A-70, a l’altura del quilòmetre 8, a la partida alacantina de Villafranqueza.

Les fonts consultades han indicat que la recerca es manté oberta i que és previsible que apareguin en les pròximes hores la resta de menors fugits.