DESTACATS DEL DIA

El Celler de Can Roca, segon millor restaurant del món i altres notícies que has de saber avui, en un minut

undefined43854518 dos dels tres germans del celler de can roca reben el guard 180619230551

undefined43854518 dos dels tres germans del celler de can roca reben el guard 180619230551 / The World s 50 Best Restaurants

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El Celler de Can Roca torna a situar-se com a segon millor restaurant del mónCeller de Can Roca, després de l’italià La Osteria Francescana (de Mòdena), segons la llista The World’s 50 Best Restaurants, que elabora la prestigiosa revista britànica Restaurant. Catalunya (Barcelona, en concret) aconsegueix col·locar tres establiments més entre els cent millors: Disfrutar, Tickets i Enigma


2) Espanya s’enfronta aquesta nit (20.00 hores) a una IranEspanyaIran que arriba a la segona jornada del Mundial de Rússia com a líder del grup BFernando Hierro recupera per al partit Carvajal  i confia a assegurar-se com més aviat millor una plaça a vuitens.


3)L’Ajuntament de Badalona celebra al migdia una sessió extraordinària per presentar una moció de censura contra l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabatermoció de censuraDolors Sabater, en què el socialista Àlex Pastor pot desbancar-la amb el recolzament del PP i de Ciutadans.


4) Els EUA abandonen el Consell de Drets Humans de l’ONU. Una decisió que suposa un desafiament més del president Trump i que coincideix amb la seva polèmica política migratòria de separar els nens immigrants dels pares a la frontera.

Notícies relacionades

5) Avui s’acaba el termini perquè els candidats a succeir Rajoy  al capdavant del PP presentin les seves candidaturesRajoy . De moment, ja hi ha inscrits María Dolores de CospedalSoraya Sáenz de SantamaríaPablo CasadoJosé Manuel García-MargalloJosé Ramón García Hernández i José Luis Bayo. S’especula que l’exministre de Foment Íñigo de la Serna podria entrar en la cursa successòria, ja que ha convocat a les 11 h una roda de premsa a SantanderÍñigo de la SernaSantander.


5)