Dades de Rumbo

Els espanyols reservem les vacances d'estiu des de la feina

Més de la meitat de les reserves es realitzen de dilluns a divendres i entre les 8 i les 19 hores

tailandia

tailandia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 51% de les reserves per viatjar a l’estiu (juliol i agost), es realitzen en horari laboral, és a dir, de dilluns a divendres i entre les 8 i les 19 h, segons ha informat l’agència de viatges en línia Rumbo, partint de les seves pròpies dades.

Notícies relacionades

Al contrari, el moment menys utilitzat per planificar i reservar les vacances és el cap de setmana, que només acumula un 22% de totes les reserves registrades. Els dies en què més reserves es realitzen són els dilluns, dimarts i dimecres. En aquests dies, l’horari més actiu és entre les 10 i les 18 h. A més, la majoria de les reserves (77%) es fan des de l’ordinador, mentre que des del mòbil només se’n realitzen el 23%.

Com en altres països

Les dades de Rumbo, que està present a més països a part d’Espanya, revelen que a la resta de països europeus també es fan més reserves en horari laboral que a les nits o durant el cap de setmana. A Itàlia, un 58% busca i reserva els seus viatges entre les 8 i les 19 h de dilluns a divendres. Després hi ha els espanyols i els alemanys (50%), els francesos (48%) i els britànics (45%).

Temes:

Vacances