"La grada va anar caient com un dòmino" a l'entrevista de Risto a Iniesta

Robert Manrique, que va assistir com a públic a l'enregistrament de l'accidentat 'Chester' en què van resultar ferides la seva dona i la seva nora, rememora el que va passar

manrimejide

manrimejide

2
Es llegeix en minuts
Rafa Julve

Portaven mitja hora asseguts quan una de les dues grades supletòries que Mediaset havia instal·lat al camp de futbol Satalia de Barcelona es va ensorrar. El resultat, 18 persones ferides i l’estupefacció de Risto Mejide i Andrés Iniesta, protagonista d’aquest capítol del programa 'Chester' que el publicista condueix a Cuatro i l’enregistrament del qual ha quedat posposat després de l’incident de dimarts.

"La grada es va anar inclinant cap a l’esquerra i cap a davant. Va anar caient com un dòmino". La descripció la fa Robert Manrique, que va poder veure-ho tot des de la zona de seients ubicada just davant. Assessor de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT) i víctima del’atemptat etarra d’Hipercor, Manrique era una de les 44 persones del públic i assistia al programa per fer-li una sorpresa a Iniesta en representació d’una entitat amb la qual col·labora.

Un moment de l’enregistrament del programa abans que caigués la grada.

Notícies relacionades

Havien gravat l’entrevista amb el pare d’Iniesta i era a punt d’entrar un periodista esportiu quan de sobte els seients es van esfondrar. Manrique ho va veure des d’una certa distància, però la seva dona l’Esperanza i la seva nora, Glòria, ho van viure en primera persona. Elles estaven seguint el programa des de la tarima que va acabar esfondrant-se. L’Esperanza va patir una contusió al turmell i la Glòria va ser la més perjudicada: "Li va caure la gent a sobre del coll i de l’esquena i la van haver d’hospitalitzar". Aquest dimecres continuava ingressada al’Hospital del Sagrat Cor, en observació per molèsties cervicals.

"A la meva nora li va caure la gent a sobre del coll i l’esquena i la van haver d’hospitalitzar"

Robert Manrique

Va assistir a l’accidentat enregistrament de 'Chester'

Manrique, que va col·laborar en les tasques d’atenció als ferits, no té més que paraules d’agraïment, tant per a Iniesta i Mejide com per als serveis d’emergències. "Als quatre minuts de trucar per telèfon ja hi havia els bombers, la Guàrdia Urbana i els Mossos. Van actuar tots amb una enorme professionalitat". I sobre el futbolista i el presentador enalteix que "es van preocupar en tot moment”. El jugador del Barça "es va apropar a parlar amb tots els ferits i es va interessar per la seva situació en tot moment". El publicista no ha deixat de trucar per telèfon per conèixer de primera mà l’estat de les persones afectades. Fins i tot les va anar a veure l’hospital. "Afortunadament, tot ha quedat en una anècdota i repetirem el programa amb algun regal", s’alegra Manrique.