VÍDEO | Brutal agressió d'un lladre a una dona a Algesires

La Policia Nacional ha engegat una investigació per detenir l'autor d'una pallissa que va clavar per sostreure una bossa

La víctima, que segueix hospitalitzada, va ser sorpresa quan entrava en un edifici en què resideix una dona gran a qui cuida

Càmera de seguretat a Algesires que capta l’agressió. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

El Cos Nacional de Policia (CNP) investiga l'agressió a una veïna d'Algesires que va tenir lloc aquest diumenge a les 22.00 hores de la nit. La seqüència va ser captada per una càmera de seguretat. En les imatges s'hi aprecia com un noi s'acosta a la dona per l'esquena i li clava una brutal pallissa per acabar sostraient-li la bossa.

El grup segon de la UDEV de la Policia Nacional s'ha fet càrrec d'una investigació que encara està intentant identificar l'autor de l'agressió. La dona segueix ingressada a l'Hospital Punta d'Europa a conseqüència de l'atac. L'agressor li dona diversos cops de puny i fins i tot arriba a donar-li un cop de genoll al cap. 

Notícies relacionades

L'agressió ha tingut lloc en un barri cèntric d'Algesires. La víctima va ser sorpresa pel delinqüent quan es disposava a entrar al portal d'un bloc de vivendes en què resideix una dona gran a qui cuida. Fonts policials subratllen la gravetat dels fets considerant l'"extrema violència" utilitzada per l'agressor i que la dona en cap moment va tenir possibilitat de defensar-se.