Apunyalada per la parella

L'assassinat a Múrcia eleva a nou les víctimes per violència masclista aquest any

La dona ha sigut apunyalada per la parella, detingut poc després del crim

El 112 ha rebut set trucades de persones que informaven de l'agressió

zentauroepp42882964 murcia180411191133

zentauroepp42882964 murcia180411191133 / Marcial Guillen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 39 anys i de nacionalitat colombiana ha mort aquest dimecres a Múrcia apunyalada per la seva parella, un home de 46 i de la mateixa nacionalitat amb qui tenia una filla de 25 anys. Amb ella, s'eleven a nou les víctimes per violència masclista des que va començar el 2018.

Segons fonts de la Policia Nacional i de la Direcció General de Seguretat i Emergències del Govern murcià, el presumpte assassí ha sigut detingut poc després del crim, i la filla ha hagut de ser atesa per un atac d'ansietat.

L'assassinat s'ha produït aquest dimecres cap a les 15.50 hores al barri de La Fama. El 112 ha rebut set trucades de persones que informaven de l'apunyalament, després del qual el presumpte agressor ha fugit corrent fins a ser atrapat i arrestat per la Policia Nacional amb l'auxili de la policia local.

Notícies relacionades

El personal mèdic enviat al lloc només ha pogut certificar la mort de la dona. A petició de la Policia Local, el 112 també ha enviat al lloc un grup de psicòlegs per atendre els familiars de la víctima.

L'alcalde de Múrcia, José Ballesta, ha condemnat l'assassinat dirigint-se directament als maltractadors: "No teniu cabuda en la nostra societat", ha dit. Ballesta ha convocat, a més, un minut de silenci per demà al migdia en repulsa de l'assassinat. El president de la comunitat autònoma, Fernando López Miras, també ha mostrat la seva “condemna i repulsa” per l'última víctima de violència masclista.