A Sevilla

Detingut un conductor borratxo amb un saldo negatiu de -70 punts

Anava "fent esses i canvis sobtats de carril", segons van alertar altres conductors

masrecursopolilocalsevilla

masrecursopolilocalsevilla

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Sevilla va denunciar aquest diumenge un conductor que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, i que no té carnet perquè acumula un saldo de punts negatius de -70 a la Direcció General de Trànsit (DGT) per cometre “nombroses infraccions”.

Segons ha detallat l'Ajuntament de Sevilla en una nota, aquesta actuació es va produir després que el 092 rebés avisos sobre un conductor que circulava "fent esses i canvis sobtats de carril", presumiblement per trobar-se sota els efectes de l'alcohol, a la zona de la Macarena en direcció a Torneo.

Davant aquesta situació, es va muntar un dispositiu per localitzar-lo, ajudats els policies per un conductor civil que va anar oferint informació sobre la localització del vehicle. Els agents van localitzar el conductor a la plaça de Cuba, i li van veure evidents símptomes d'intoxicació etílica, per la qual cosa li van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar positiu.

Notícies relacionades

Després de les comprovacions rutinàries de documentació, els agents van comprovar que no tenia permís de conduir perquè havia perdut tots els punts, i que fins i tot tenia un saldo negatiu de -70 punts per les "nombroses infraccions" de trànsit comeses.