Un menor va matar el seu germà d'una ganivetada

Una discussió per un gos va propiciar el fratricidi a Alacant

L'agressor estava, segons sembla, en tractament psicològic des de fa un temps

A l'haver complert ja els 14 anys pot tenir responsabilitat penal

zentauroepp41920590 graf5518  alicante  comunitat valenciana   05 02 2018   oper180205163932

zentauroepp41920590 graf5518 alicante comunitat valenciana 05 02 2018 oper180205163932 / Manuel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Una discussió per un gos podria haver desencadenat la baralla en què aquest dilluns un jove de 14 anys hauria matat al barri de La Florida d'Alacant el seu germà de 19 d'una ganivetada, segons ell mateix va confessar a la Policia poc després.

El Diario Información explica que la mare de tots dos ha relatat que el menor està des de fa un temps en tractament psicològic. El diari alacantí assenyala també que la discussió que va propiciar l'agressió es va produir per un cadell de tres mesos que vivia amb la família com a mascota i que l'apunyalament s'hauria produït a l'altura del cor amb un ganivet de cuina.

El succés es va produir al migdia i la mare, al sentir la discussió des d'una altra habitació, va entrar a mediar entre els seus fills però es va trobar el gran ja ferit. Mentre intentava reanimar-lo va arribar la Policia, alertada, segons sembla, per una veïna, que la va rellevar en aquesta tasca però sense èxit.

Un dels agents de la patrulla es va quedar al portal retenint el jove, amb qui s'havien creuat i que estava visiblement alterat. En aquell moment, hauria confessat que li havia clavat el ganivet al seu germà. Segons va explicar Efe, li hauria dit que estava "fart" que el seu germà el "molestés" contínuament.

Notícies relacionades

Després de personar-se al domicili una comissió del jutjat d'instrucció número 7 d'Alacant, que estava de guàrdia, el cos del noi va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal i s'espera que durant aquest dimarts hi hagi el resultat de l'autòpsia. També el confés agressor ha de passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Si, com sembla, ha complert fa poc els 14 anys podria ser objecte de responsabilitats penals ja que segons la llei actual només els que encara no ho han fet estan lliures d'imputables. L'edat penal a Espanya són els 18 anys, però des de quatre anys abans ja es poden demanar responsabilitats.