ACCIDENT A ALGINET

Cau per un barranc l'àvia de 84 anys que es va treure el carnet a la primera

Trinidad Cebrián tenia el permís de conduir des del desembre passat

accident3

accident3

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els bombers han hagut de rescatar una dona de 84 anys, Trinidad Cebrián, que havia obtingut fa poc el carnet de conduir, després de sortir de la via al terme municipal d'Alginet (València) i caure amb el vehicle en un barranc profund. Fonts del Consorci Provincial de Bombers de València han confirmat a Efe que la dona ha tingut ferides lleus i ha hagut de ser traslladada a un centre sanitari.

El succés s'ha produït aquest migdia en una carretera d'Alginet en direcció a la urbanització de Los Lagos, sense que hi hagi més vehicles implicats en l'accident. Bombers de les localitats pròximes de Silla i Catarroja han anat a socórrer la conductora, que havia quedat atrapada al cotxe, així que l'han hagut de rescatar i pujar mitjançant cordes per una escala.

Cebrián es va treure el carnet el desembre passat, a la primera i  sense cometre cap error en l'examen teòric. Segons va explicar ella mateixa en un reportatge emès dimecres passat a 'Els matins de TV3" va decidir iniciar-se en la conducció a l'enviudar i viure en una urbanització a la muntanya allunyada del nucli urbà. "No era independent, havia de dependre del taxi o els veïns", va relatar. 

Notícies relacionades

Va ser la seva filla la que li va regalar el cotxe, un utilitari vermell, que ha acabat al fons del barranc.