A ALBACETE

Una jove universitària denuncia altres alumnes per parlar a WhatsApp de fer "manada" amb ella

La noia, estudiant de la Universitat de Castella-la Manxa, va veure com el grup parlava de "violar" mentre difonia imatges seves preses d'Instagram

1
Es llegeix en minuts
Efe / Albacete

Una jove estudiant del campus de la Universitat de Castella-la Manxa a Albacete ha denunciat davant la Policia Nacional un grup d'alumnes del mateix campus per parlar en un grup de WhatsApp de "marcar-se una manada" o "violar" alhora que difonien imatges d'ella preses d'Instagram.

La denúncia de la jove l'ha donat a conèixer aquest dimecres l'Assemblea d'Estudiants Universitària dAlbacete, que, en un comunicat, ha lamentat que "en el grup es parlava amb bastant facilitat de coses com violar, de burundanga".

L'Assemblea ha condemnat els fets i ha mostrat el seu "total i rotund" suport a la jove, alhora que ha subratllat la seva "valentia" per atrevir-se a denunciar públicament els fets.

Missatges de suport

Notícies relacionades

Així mateix, l'Assemblea d'Estudiants Universitària d'Albacete ha demanat "que es portin a terme les mesures oportunes" amb el grup de joves i en les últimes hores hi ha hagut nombrosos missatges de suport a la jove difosos a través de les xarxes socials.

Per una altra part, fonts de la Policia Nacional han confirmat que la denúncia està presentada i que s'està investigant la situació.

mbenach40941908 violacion sanfermines 2016 grupo la manada acusados180117212700

mbenach40941908 violacion sanfermines 2016 grupo la manada acusados180117212700