MISSATGE VIRAL

Una cançó dedicada a Diana Quer suma 270.000 visites en pocs dies

La germana de la noia assassinada també l'ha compartit i ha animat l'autora a compondre la cançó sencera

1
Es llegeix en minuts
EFE

Una cançó dedicada a Diana Quer,Diana Quer creada per una estudiant de batxillerat de Salou (Tarragonès) de 18 anys, ha aconseguit 270.000 visites en pocs dies a Instagram Youtube.

"Lo daría todo para hacer marcha atrás, que no haya ni una más. Todas somos Diana Quer. Y si nos preguntan por qué luchamos, les diré: porque todas somos Diana Quer", canta Luna Molina en un vídeo que s'ha propagat veloçment per les xarxes socials.

Afectada per l'assassinat de Diana Quer i per com els mitjans tractaven la notícia, aquesta jove estudiant de Salou va compondre la cançó en només 20 minuts, la va gravar amb el seu mòbil i la va publicar al seu perfil d'Instagram.

En aquesta xarxa a penes sobrepassava el mig miler de seguidors i només va publicar un minut de la cançó, el màxim que permet Instagram.

La germana de Diana Quer el va compartir

La germana de Diana Quer va veure el vídeo, el va compartir i va animar l'autora a compondre la cançó sencera, fet que va multiplicar el nombre de visites.

Notícies relacionades

Molina la va publicar llavors a Youtube sense ànim de lucre, però l'endemà va rebre un missatge d'aquesta xarxa social en què li comunicaven que era el 22è vídeo més vist d'Espanya.

El vídeo només mostra la noia asseguda cantant mentre toca la guitarra, en una melodia senzilla carregada d'emotivitat en què repeteix que "no queremos más, va por tantas y luchamos por tantas; todas somos Diana Quer".