POLÈMICA A TWITTER

Polèmica per un 'flyer' masclista i entrada gratis a dones en una discoteca a Madrid

Rococó lamenta que s'interpreti així: "En tot cas en prendrem nota per a futurs dissenys"

discoteca-rococo

discoteca-rococo

1
Es llegeix en minuts

La discoteca 'Rococó', situada al carrer Orense de Madrid, ha "lamentat" aquest dimecres que s'hagi interpretat com a masclista a les xarxes socials un 'flyer' amb la imatge d'una noia seminua en què es convida a entrar gratis només les noies a l'establiment.

"Lamentem que s'interpreti un 'flyer' corrent amb el significat que li volen donar. En tot cas en prenem nota per a futurs dissenys", ha indicat a Twitter la discoteca, tenint en compte la polèmica que s'ha desfermat en aquesta xarxa social després que el compte de 'Microfeminismos' critiqués aquest 'flyer' per "cosificar" la dona.

Notícies relacionades

En l'anunci en qüestió, que ja ha sigut retirat, hi apareix una noia despullada de melic cap amunt amb rètols en què s'ofereix entrada gratis a noies i a un preu d'una copa per 8 euros per a nois i dues copes per 10 de dilluns a dijous.

Com la discoteca reconeix, aquest tipus d'imatges són "corrents en els seus 'flyers'". De fet, la majoria incorpora la imatge d'una o diverses noies amb poca roba o en posats suggerents. En canvi, poques vegades un home protagonitza algun dels seus cartells.