A CÒRDOVA

Enxampat un conductor amb 27 persones en una furgoneta per a nou places

El vehicle, en què alguns anaven drets, va ser caçat després de saltar-se un stop

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

Alguns fins i tot anaven drets davant la impossibilitat de trobar un forat on seure. En total, hi havia 27 passatgers amuntegats dins d'una furgoneta per a nou places. La Guàrdia Civil els va enxampar després de saltar-se un stop. Va passar a Còrdova, dijous passat.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació a Santaella (Còrdova) al conductor d'una furgoneta en què viatjaven aquestes 27 persones.

Segons ha informat la Benemèrita en una nota, aquest dijous, cap a les 16.00 hores, una patrulla de la Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit de Còrdova va observar com una furgoneta Ford Transit no respectava un senyal de stop a la carretera A-386, a l'altura de la localitat de Santaella.

Per això, el van aturar per formular-li la corresponent denúncia, moment en què van observar que a l'interior hi viatjaven una quantitat de persones molt superior a les nou places que el vehicle té autoritzades.

Notícies relacionades

Concretament, el vehicle disposava de tres files de seients per a tres persones cada fila, segons explica la Guàrdia Civil, que detalla que, no obstant, a la segona i a la tercera fila de seients hi viatjaven set persones a cada una. A més, a l'obrir les portes del darrere del vehicle, els agents van trobar 10 persones més que viatjaven, algunes assegudes i algunes dretes, a l'espai reservat per a la càrrega. En total, viatjaven a la furgoneta 27 persones, tres d'elles menors d'edat, totes de nacionalitat romanesa.

Per això, els agents han procedit a investigar el conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Així mateix, el titular del vehicle, que també viatjava a la furgoneta, ha sigut investigat com a suposat cooperador necessari del mateix delicte. Les diligències seran remeses al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Guàrdia de Montilla (Còrdova).