LA PLAGA DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Detingut un excàrrec de Ciutadans acusat de violència masclista contra la seva ex, la periodista Mari Pau Domínguez

José Manuel Yáñez s'ha presentat de matinada al domicili de la seva exparella, ha picat a la porta i l'ha insultat

1
Es llegeix en minuts

L'excap de gabinet del portaveu de Ciutadans a l'Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, ha sigut detingut aquesta matinada acusat d'un delicte de violència masclista contra la seva exparella, la periodista Mari Pau Domínguez, segons han indicat a Europa Press fonts coneixedores del cas i que confirma la mateixa afectada.

Els fets, avançats pel diari 'Abc', han tingut lloc aquest divendres entre les 00.30 i la 01.00 de la matinada quan la periodista ha trucat al 091 indicant que la seva exparella José Manuel Yáñez, sota els efectes de l'alcohol, estava picant a la porta del seu domicili i trucant al timbre de forma insistent i proferint insults.

A la zona s'han desplaçat efectius de la Policia Nacional que han pres declaració a la periodista, membre del Consell d'Administració de Telemadrid, que ha ofert una descripció física de la seva exparella. Els agents desplaçats a la zona han localitzat Yáñez als voltants de la vivenda de Domínguez i l'han detingut sota l'acusació de presumptes maltractaments

Notícies relacionades

La investigació l'està dirigint la comissaria de Moncloa, on l'excap de gabinet d'Aguado està detingut i on s'estan realitzant les primeres diligències. L'excap de gabinet d'Aguado ja estava sent investigat per insultar a través de les xarxes socials la seva exparella i fa dos anys va ser condemnat a 8 mesos sense carnet de conduir i multa de 1.500 euros per conduir borratxo.

Des del Grup Parlamentari de Ciutadans han apuntat que el detingut no treballa per a la formació des de l'estiu passat i han expressat el seu rebuig a qualsevol tipus de violència masclista.