DESTACATS DEL DIA

Les plantacions domèstiques de marihuana proliferen a Catalunya i altres notícies que has de saber avui, en un minut

 

  / RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Les plantacions domèstiques de marihuana segueixen proliferant a Catalunyamarihuana. Els Mossos d’Esquadra incauten cada mes una tona de plantes de cànnabis, un balanç que ha anat a l'alça des del 2013, quan va saltar l'alarma del creixement de vivers.


2) El litoral català seguirà en alerta pel temporal fins demàtemporal. A la zona del Fòrum de Barcelona, onades de més de vuit metres han obligat l'ajuntament a activar el pla bàsic d'emergències, que estarà vigent fins demà, encara que les onades es preveuen de menys intensitat.


3) El Barça guanya amb contundència l'Eibar (0-4)BarçaEibarDennis i Luis SuárezMessi Neymar marquen els quatre gols pels de Luis Enrique, en un partit que també va tenir la seva cara amarga, amb la lesió de Busquets Busquets.


Notícies relacionades

4) El caçador que abans-d'ahir va acabar amb la vida de dos agents a Lleida està molt peneditcaçadorIsmael Rodríguez, que avui passarà a disposició judicial, assegura que no recorda res del que va passar i que va ser un acte instintiu.


5) Puigdemont defensa anar sense "presses" per construir "bé" un EstatPuigdemont. El president estrena el programa 'Jo pregunto', en què aborda qüestions que li plantegen 12 persones en directe. El dirigent sobiranista admet insuficiències, però apel·la a la falta de recursos en finançament.