destacats del dia

La mort de George Michael i altres notícies que has de saber avui, en un minut

Mor el cantant George Michael, ídol del pop. / EFE / FILIP SINGER / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1. Mor George Michael. El cantant, icona de la música pop dels 80 i un dels artistes que més discos ha venut del món, ha mort a casa seva a Londres als 53 anys segons sembla d'un fallida cardíaca, segons ha informat el seu mànager. 

2. Tensió a Israel per la decisió de l'ONU de condemnar els assentaments israelians en territori palestí. El Govern hebreu amenaça de trencar relacions amb els països que van recolzar la resolució, entre ells Espanya.

3) Un avió militar rus s'estavella amb 93 persones a bord. Després de desaparèixer dels radars, els equips de rescat han localitzat restes de l'aeronau al mar Negre.

L’aeronau va perdre el contacte amb els radars poc després d’enlairar-se de l’aeroport de Sotxi / IEVGUENI REUTOV / VÍDEO: ATLAS


Notícies relacionades

4)  Ofrena a la tomba de Francesc Macià. Els principals dirigents polítics catalans insten a fer realitat el somni del primer president de la Generalitat i fundador d'ERC d'una Catalunya lliure.

5) L'expresident portuguès Mário Soares, en "estat molt crític". El polític portuguès, de 92 anys, figura clau en la transició de la dictadura a la democràcia, està ingressat en un hospital de Lisboa.