PREVISIÓ METEOROLÒGICA

Arriba el fred de cop

Les temperatures baixaran fins a aquest dimarts

 

  / RAM N GABRIEL / DEFOTO

1
Es llegeix en minuts

Com estava previst, la baixada de temperatura ha arribat de cop. Després d'unes setmanes amb clima suau, la previsió és que les temperatures siguin fins i tot més baixes que aquest diumenge, i s'espera que demà els termòmetres encara marquin menys graus de mínimes. La màxima ha baixat a tot Catalunya. A Barcelona s'espera que aquest dilluns la mitjana sigui de 8 ºC, i només de 6 ºC dimarts a la matinada.

Notícies relacionades

En el conjunt d'Espanya, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest dilluns, precipitacions localment fortes o persistents a l'àrea cantàbrica i nevades per sobre dels 800/1.000 metres al nord peninsular, a més d'un descens de les temperatures a gran part de la Península i les Balears.

Pel que fa a Catalunya, a la meitat est s'esperen intervals de núvols amb xàfecs dispersos i ocasionals, localment amb tempesta especialment al litoral. A la Vall d'Aran, núvols sense descartar-se precipitacions febles. De fet, és a la Vall d'Aran on aquest diumenge ha tingut lloc la primera gran nevada de la temporada, cosa que han aplaudit, principalment, els operadors turístics de la zona, que ja poden començar a preparar la nova campanya 2016-2017.

Temes:

Tardor Catalunya