La pluja inunda l'Hospitalet

L'aigua impossibilita la mobilitat de vehicles al centre de la localitat

Catalunya registra fortes precipitacions divendres a la nit

La pluja inunda el centre de l’Hospitalet. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La pluja ha inundat aquesta nit el centre de l'Hospitalet. L'aigua ha fet impossible la mobilitat per als vehicles pels carrers negats del barri de Sant Josep d'aquesta localitat, com mostren les imatges. La gran quantitat de pluja caiguda també ha provocat que es moguessin diversos contenidors. 

Notícies relacionades

Les fortes precipitacions i tempestes registrades les últimes hores en diversos punts de Catalunya han provocat uns 90 avisos als serveis d'emergències i ha afectat el desenvolupament d'algunes de les activitats lúdiques de les festes de la Mercè a Barcelona. Segons han informat fonts de Protecció Civil, la majoria de les trucades a bombers són per inundacions de plantes baixes, locals i aparcaments en zones del Baix Llobregat, com l'Hospitalet i Castelldefels. Les pluges estan afectant principalment zones del litoral i el prelitoral, amb precipitacions d'entre 40 i 50 litres amb calamarsa i aparat elèctric.

També s'estan registrant precipitacions destacades en punts de les comarques lleidatanes, amb una trentena d'avisos a Balaguer, si bé cap incidència ha sigut de caràcter greu.

Temes:

Temporals