COMUNICACIÓ

Dominical creix fins a la talla XL

La revista dels diumenges es fa més gran, amplia continguts i suma firmes

34930657 60

34930657 60

1
Es llegeix en minuts

Dominical es transforma, creix, augmenta de talla. A partir d'aquest diumenge la revista d'EL PERIÓDICO passarà a dir-se XL Dominical. La portada inaugural arriba a una gran velocitat: estarà dedicada al corredor Marc Márquez. En una llarga -i reposada- conversa a casa seva, a Cervera, explica que el sobresalta la rapidesa amb què ha passat aquest tram de la seva vida: “A vegades fins i tot jo m'oblido que només tinc 23 anys”.

Compromesa amb els temes socials, la publicació, una aliança entre EL PERIÓDICO i Vocento, presta atenció a 'spice', l'anomenada droga invisible, i viatja fins a Pennsilvània per trobar-se amb Fethullah Gülen, el clergue que el president turc Erdogan acusa d'estar darrere del cop d'Estat. Molt temps de lectura per a relats interessants: Alfred Hitchcock a Sant Sebastià, quan Elvis Presley va voler ser agent de l'FBI, com són les meduses de les costes espanyoles i fins a quins límits han arribat els esportistes abans de viatjar als Jocs del Brasil.

Algunes firmes del Dominical que ens ha abandonat continuen en aquesta nova aventura: els cineastes Isabel Coixet David Trueba i el periodista Pau Arenós, equip que completa l'escriptor i acadèmic Arturo Pérez Reverte. El xef Martín Berasategui també presenta cada setmana una recepta fàcil per a grans resultats.

Notícies relacionades

XL Dominical vol explicar l'actualitat d'una manera diferent. A vegades això consisteix a enfocar des d'un altre punt de vista els assumptes candents, narrar-los d'una manera diferent i atrevida, o concentrar-se en les coses petites, que moltes vegades és una porta cap a les grans. L'objectiu és informar, però també commoure, sorprendre, explicar i ampliar; divertir, fins i tot, quan això sigui possible. En definitiva, explicar bones històries. Les entrevistes i reportatges abasten un extens espectre: cultura, ciència, temes socials, geopolítica, internacional, història. Una aproximació a la realitat des del costat humà i amb un exquisit disseny gràfic.

L'oferta dominical d'EL PERIÓDICO es complementa amb el magazín d'actualitat Més Periódico, la revista femenina Mujer Hoy i la publicació especialitzada sobre el motor Airbag.