Presó per als cinc detinguts que van violar una noia a Pamplona als Sanfermines

Dijous a la matinada, els arrestats van introduir la víctima en un portal on van abusar sexualment d'ella

Presó per als cinc detinguts que van violar una noia a Pamplona als Sanfermines

VILLAR LÓPEZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Pamplona ha decretat l'ingrés a la presó per delictes d'agressió sexual per als cinc detinguts dijous passat a Pamplona per violar una noia. Entre els detinguts hi ha un guàrdia civil. Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Navarra (TSJN), el jutge de guàrdia ha pres la decisió després de prendre declaració als detinguts per la seva implicació en l'agressió sexual denunciada per una jove.

El cas va passar dijous a la matinada en ple Sant Fermí, quan una noia va ser introduïda en un portal de l'Ensanche pamplonès per cinc homes que van abusar d'ella.

Notícies relacionades

Hores després, arran de la denúncia de la víctima i gràcies a les dades que va aportar, agents de la policia foral van localitzar a la plaça de toros de Pamplona, en la sortida de vaquetes posterior a l''encierro', quatre homes que coincidien amb la descripció. El seu seguiment policial va portar a detectar-ne un cinquè.

Tots cinc van ser detinguts el mateix dia en una actuació coordinada i portada a terme per la Policia Foral i la Policia Municipal, encarregada de la investigació.