altes temperatures

Mor un home de 61 anys per un cop de calor a Còrdova

Va ingressar dimecres passat a la tarda a l'UCI de l'Hospital Reina Sofía després d'haver estat exposat a altes temperatures al treballar a pagès

 

  / EFE / SALAS

1
Es llegeix en minuts

Un home de 61 anys, que va ingressar aquest dimecres en estat molt greu a l'hospital Reina Sofía de Còrdova per un cop de calor, ha mort aquest dijous, segons han informat fonts de la delegació provincial de Salut de la Junta d'Andalusia.

La delegació de Salut ha confirmat que l'home ha mort a causa d'un cop de calor després de la prova epidemiològica practicada, tal com estableixen els protocols del Pla de Prevenció d'Altes Temperatures.

Es tracta d'un home que, després d'una exposició prolongada a altes temperatures, va ingressar a l'UCI de l'Hospital Reina Sofía de Còrdova després de les primeres assistències al Centre de Salut de Cañete de las Torres, on va ser atès després d'haver estat treballant a pagès.

Notícies relacionades

Salut d'Andalusia ha recomanat a la població seguir mesures preventives d'hidratació alimentació, així com evitar l'exposició al sol les hores centrals del dia.

Les persones granspacients crònics i els nadons són el col·lectiu més vulnerable davant la calorada, tot i que també s'adverteix als esportistes, els que treballen en espais oberts i turistes.