LA PLAGA DELS 'SANFERMINES'

Pamplona surt al carrer per condemnar les agressions sexuals

Milers de persones es concentren a la plaça de l'ajuntament de la capital navarresa per recordar que 'No és no'

Pamplona surt al carrer per condemnar les agressions sexuals

VILLAR LÓPEZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Milers de ciutadans i representants institucionals han omplert aquest dijous la plaça de l'Ajuntament de Pamplona per mostrar el seu rebuig a l'agressió sexual registrada la passada nit a la capital navarresa, per la qual ja han sigut detinguts cinc presumptes autors dels fets.

Després de saber-se l'agressió, l'Ajuntament de Pamplona, el Govern de Navarra i el Parlament foral han expressat el seu rebuig i han animat la ciutadania a participar en la concentració. Molts dels assistents han portat el símbol que reflecteix el rebuig a les agressions sexistes als 'sanfermines', una mà vermella amb el lema 'No és no'.

Notícies relacionades

Les penyes de Sant Fermí també s'han mobilitzat durant la tarda als voltants de la plaça de toros per expressar la repulsa per l'agressió.

"REBUIG I COL·LABORACIÓ"

L'ajuntament s'ha reafirmat en el "rebuig a qualsevol tipus d'agressió, violència o actitud sexista que es produeixi" a la ciutat i s'ha compromès a "col·laborar per eliminar les agressions sexistes i millorar la seguretat per a les dones en tota mena d'entorns".