David Jiménez, cessat com a director d''El Mundo'

Pedro García Cuartango, antic responsable d'Opinió, el rellevarà

GRA175. MADRID, 07/02/2016.- Fotografía facilitada por El Mundo, del periodista David Jiménez, a quien, después de casi dos décadas como reportero y corresponsal de este diario, se le encargó dirigir un periódico que sabe que muchos quieren que desaparezca al tratarse de un diario incómodo, diferente a otros, explica a Efe en una entrevista. EFE/Alberto Di Lolli ***SOLO USO EDITORIAL***

GRA175. MADRID, 07/02/2016.- Fotografía facilitada por El Mundo, del periodista David Jiménez, a quien, después de casi dos décadas como reportero y corresponsal de este diario, se le encargó dirigir un periódico que sabe que muchos quieren que desaparezca al tratarse de un diario incómodo, diferente a otros, explica a Efe en una entrevista. EFE/Alberto Di Lolli ***SOLO USO EDITORIAL*** / Alberto Di Lolli (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El grup Unidad Editorial ha cessat David Jiménez com a director d''El Mundo', segons ha confirmat el mateix Jiménez durant la seva participació en la tertúlia matinal d'Onda Cero.

"¿Accepteu exdirectors?", ha preguntat Jiménez durant la tertúlia.

Segons diferents informacions, a Jiménez el substituirà Pedro García Cuartango, exresponsable d'Opinió, que tindrà com a número dos Rafael Moyano, exvicedirector del rotatiu.

Notícies relacionades

Jiménez va ser nomenat director d''El Mundo' l'abril del 2015, en substitució de Casimiro García Abadillo.

La sortida de Jiménez arriba en un moment traumàtic per a la plantilla, després de l'aprovació del tercer ERO d'Unidad Editorial. que afectarà 160 treballadors, entre ells 38 periodistes de la redacció central d''El Mundo'.

Temes:

Premsa