El testimoni de 5 víctimes que van patir els abusos sexuals d'A. F.

Extractes de les entrevistes que EL PERIÓDICO ha fet a diversos exalumnes dels Maristes víctimes d'aquest pederasta

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

J., 42 anys: “Em va violar més de 50 vegades”

"Em va violar més de 50 vegades. El seu assetjament va durar 6 anys. Vaig viure coses que ningú hauria de viure a aquesta edat. Vaig tenir un orgasme molt abans que la majoria de nens, una sensació que era incapaç d'entendre. M'ha fet molt de mal haver tingut un contacte sexual tan brutal molt abans que es despertés la sexualitat del meu cos". 

M., 38 anys: "L'escola és més culpable que A. F."

"Va abusar de mi durant un any sencer a la sala de fotografia, quan era el meu tutor a 5è d'EGB. Apagava la llum, se situava just darrere de mi i em masturbava. Recordo la seva veu, xiuxiuejant-me a l'orella. Tenia 9 anys. Quan tornava a classe, gairebé sempre em posava a plorar durant els primers minuts. L'escola és més culpable que A. F."

A. 44 anys: “Va utilitzar trucs de màgia per enganyar-me”

"L'engany que va utilitzar per acostar-se a mi van ser els jocs de màgia. Simulava que feia trucs i volia que busqués les coses que ell s'amagava dins dels calçotets. Vull que els casos de pederastes als Maristes siguin un punt d'inflexió i l'Administració entengui que aquests delictes no poden prescriure tan aviat". 

J. M., 37 anys: “A. F. es guanyava la confiança de tots”

"Aquest mestre era el pare que no tenia, es guanyava la confiança de tots els nens i també la dels seus pares. A la meva mare, divorciada, li queia molt bé. Confiava en A. F. fins al punt que amb 9 anys em va deixar anar amb ell a una casa que tenia al camp. Una nit em va enganyar amb el conte de ‘tu em toques aquí i jo et toco aquí’. Mai he pogut oblidar-ho".

Notícies relacionades

Jorge García, 37 anys: "Ens va obligar a dutxar-nos davant seu"

"Era el mestre més 'enrotllat' de l'escola de Sants. Durant una excursió, ens va castigar sense cap motiu mentre estàvem al menjador. La sanció va ser fer-nos sortir fora, soto la pluja. Ens va deixar allà durant uns 10 minuts. Després, quan ja estàvem calats, va venir i ens va obligar a canviar-nos de roba i a dutxar-nos davant seu".