Fuga d'àcid clorhídric a l'estació de Granollers

Bombers i policies treballen per contenir la fuita, que no afecta la població

1
Es llegeix en minuts

Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (Plaseqcat) per una fuga d'àcid clorhídric en una cisterna a l'estació de mercaderies de Granollers que no ha provocat afectats ni perill per a la població, i els operaris estan treballant per contenir-la.

Segons informa la Generalitat, la fuga s'ha produït a la vàlvula d'una cisterna d'àcid clorhídric diluït al 30% a l'estació de mercaderies d'ADIF a Granollers centre. La cisterna està dins d'un contenidor que reté la fuga i que s'haurà d'aixecar.

Notícies relacionades

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per contenir la fuga, així com efectius de la Policia Local de Granollers, dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques amb caràcter preventiu i el tècnic de Protecció Civil municipal.

No hi ha hagut cap afectació personal i no hi ha risc químic per a la població. Tampoc hi ha hagut trucades al telèfon d'emergències 112, segons Protecció Civil.

Temes:

Granollers