Un home mata la seva dona i el seu fill i se suïcida en una vivenda de Torrevella

Els cadàvers es van trobar a l'alertar la mare de la víctima que no veia els seus familiars des de la nit de Nadal

GRA142. TORREVIEJA (ALICANTE), 01/01/2016.- Vista de la entrada al edificio de Torrevieja en el que se encuentra la vivienda en la que un hombre de 35 años ha matado, presuntamente, a su esposa, de 31, y a la hija de ambos, de entre 8 y 9 meses, y posteriormente se ha suicidado. EFE/Manuel Lorenzo

GRA142. TORREVIEJA (ALICANTE), 01/01/2016.- Vista de la entrada al edificio de Torrevieja en el que se encuentra la vivienda en la que un hombre de 35 años ha matado, presuntamente, a su esposa, de 31, y a la hija de ambos, de entre 8 y 9 meses, y posteriormente se ha suicidado. EFE/Manuel Lorenzo / Manuel Lorenzo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Un home ha matat, presumptament, la seva dona i el fill de tots dos i posteriorment s'ha suïcidat en una vivenda de Torrevella (Alacant), segons han informat a Efe fonts del cas.

Notícies relacionades

La troballa dels tres cadàvers, tots de nacionalitat polonesa, es va produir dijous a la tarda, després que la mare de la dona, que resideix en una urbanització de la costa d'Oriola, donés la veu d'alarma perquè no veia la família des del dia 24.

Les mateixes fonts han assenyalat que els indicis apunten que el crim probablement es va cometre fa una setmana.