Una dona de 91 anys mata la seva germana a Bilbao

Li ha clavat un ganivet al coll durant una discussió

GRA120. BILBAO, 01/01/2016.- Empleados de la funeraria trasladan el cuerpo sin vida de la mujer de 86 años que ha muerto hoy a manos de su hermana, una mujer de 91 años, que ha cortado el cuello de la víctima tras una discusión en un domicilio del centro de Bilbao. EFE/Luis Tejido

GRA120. BILBAO, 01/01/2016.- Empleados de la funeraria trasladan el cuerpo sin vida de la mujer de 86 años que ha muerto hoy a manos de su hermana, una mujer de 91 años, que ha cortado el cuello de la víctima tras una discusión en un domicilio del centro de Bilbao. EFE/Luis Tejido / Luis Tejido (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 91 anys d'edat ha sigut detinguda a Bilbao acusada de matar la seva germana, de 86 anys, al clavar-li un ganivet al coll, en el transcurs d'una discussió mantinguda al domicili que totes dues compartien.

Aquest divendres, dia 1, al voltant de l'onze del matí, el servei d'Emergències ha rebut una trucada d'un familiar de les dones que explicava que una d'elles li acabava de confessar que havia matat la seva germana, amb qui residia al mateix pis.

Notícies relacionades

Dotacions policials s'han desplaçat fins a la casa de les dues dones, al centre de Bilbao, on han trobat la víctima, de 86 anys d'edat, sense vida i amb un ganivet clavat al coll.

La sospitosa, de 91 anys, s'havia autolesionat, i ha sigut traslladada a l'hospital de Basurto, on està ingressada per ser atesa de les lesions. Sembla que els fets s'han produït arran d'una discussió entre les dues germanes, que ha desembocat en l'agressió i posterior mort d'una d'elles.