DESPRÉS DE LA 'MORT DOLÇA' DE LA SEVA FILLA

Els pares d'Andrea: "Se n'ha anat en pau i amb tranquil·litat, sense patir"

Demanen poder acomiadar la seva filla "en família i en la més estricta intimitat"

Els pares d’Andrea: Se n’ha anat en pau i amb tranquil·litat / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Els pares d'Andrea, la nena de 12 anys amb una malaltia neurodegenerativa irreversible, han manifestat que la seva filla "se n'ha anat en pau i amb tranquil·litat, sense patir" i "com ella mateixa hauria volgut".

Després de la mort de la nena aquest divendres al migdia, al Complex Hospitalari Universitari de Santiago (CHUS), la família d'Andrea ha emès un comunicat, enviat als mitjans per l'advocat, en què mostra la seva pena per la mort de la nena, que havia ingressat d'urgència el 9 de juny. "El seu record viurà per sempre als nostres cors", ha expressat.

Així mateix, ha traslladat "una última petició", en què expressen que volen acomiadar Andrea "en família i en la més estricta intimitat".

"Per a nosaltres, Andrea, tal com la coneixíem, se'n va començar a anar quan la vam ingressar d'urgència el 9 de juny, data de la qual ara es compleixen quatre mesos, però el seu record viurà per sempre als nostres cors", afegeix.

AGRAÏMENTS PEL "SUPORT"

Els pares de la nena, Antonio Lago i Estela Ordóñez, també han volgut agrair el "suport de qui en aquests dies tan difícils" han estat al seu costat: "Sense la vostra ajuda, aquest final hauria sigut, sens dubte, encara més dur".

El seu agraïment l'han fet extensiu als mitjans de comunicació, al jutjat, la fiscalia, l'Institut de Medicina Legal de Galícia, així com al personal del CHUS. "A tots vosaltres, en aquests moments d'intens dolor, la nostra més sincera gratitud", apunten.

Notícies relacionades

"Agraïm per endavant el respecte al nostre dol i que permeteu que aquest últim adéu el puguem realitzar en la més estricta intimitat, en companyia dels nostres familiars i éssers estimats", demanen els pares.

El cos d'Andrea continua al dipòsit del CHUS, des d'on previsiblement aquest dissabte serà traslladat a la seva localitat natal, Noia (la Corunya), on serà acomiadat en la "més estricta intimitat" per desig de la família.