LA PLAGA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Ordre internacional de recerca de l'exnòvio d'una de les noies de Conca

El cotxe de Sergio Morate, desaparegut des del dia del crim, segueix sense aparèixer

Cotxes de Policia i els familiars de les víctimes s’acosten al lloc dels fets / EFE/ VÍDEO : ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Conca ha emès una ordre de detenció internacional contra Sergio Morate, exnòvio d'una de les noies assassinades a Conca i principal sospitós de la seva mort, segons publiquen diferents mitjans. L'home podria haver fugit d'Espanya amb el seu cotxe, però no hi ha rastre de moviments ni als seus comptes corrents ni al seu telèfon mòbil.

El jove, que havia estat a la presó per segrestar i agredir una exnòvia, es va citar amb Marina Okarynska, de 24 anys, a casa seva perquè ella recollís alguns objectes personals. Tots dos havien mantingut una relació sentimental que ja havia acabat.

A Okarynska la va acompanyar a casa de Morate la seva amiga Laura del Hoyo. Totes dues van ser trobades aquest dimecres a la nit mortes en un pou a prop del riu Huécar, a prop del municipi de Palomera (Conca). Els seus cadàvers tenien senyals d'haver sigut cremats i semienterrats en calç viva.

Notícies relacionades

El cotxe de Sergio Morate sembla que havia aparegut a la província de Valladolid, segons han assenyalat a Efe fonts de la investigació, però la policia desmenteix la informació i el segueix buscant.

El vehicle és un Seat Ibiza de color verd, amb matrícula 1062CPF.