La família de Morate demana que "el localitzin i el tanquin"

Un missatge a la pàgina de Facebook se solidaritza amb les famílies de les víctimes i demana justícia

sergio

sergio

2
Es llegeix en minuts

La família de Sergio Morate, el presumpte assassí de Marina Okarynska i Laura del Hoyo, ha escrit un text en què li diuen que no només va assassinar les noies sinó també la seva pròpia família i confien que tant de bo el localitzin i tanquin perquè la seva "ment pertorbada" es pugui recuperar i ser conscient del que ha fet.

Les famílies Morate i Garcés han penjat a la pàgina de Facebook de la seva empresa de mobles un text dirigint unes paraules a Sergio, als pares de Marina i Laura, a la Policia i als periodistes.

Aquest és el text complet: 

"En nom de les famílies Morate i Garcés volem dedicar unes paraules

A Sergio:

No sabem quin diable o terrible demència es va apoderar de tu però has de ser conscient que no només vas assassinar aquestes nenes, has matat la seva família i la que havia sigut teva, no hi ha excusa ni perdó per a una atrocitat així, tant de bo et localitzin i tanquin aviat indefinidament, i tant de bo llavors la teva ment pertorbada es recuperi per adonar-te que també et vas matar tu.

A la policia:

Gràcies, ens heu tractat en tot moment amb gran amabilitat i tacte, en el nostre deteriorat estat d'ànim va suposar una gran ajuda, per una altra part el vostre ampli desplegament d'agents, la forma de procedir meticulosa en interrogatoris i durant els rastrejos ens inspirava bastant confiança. Quina llàstima terrible el desenllaç, estem segurs que aconseguireu atrapar el culpable o culpables.

Als periodistes:

Ens ha costat moltíssim esforç mantenir-nos en silenci fins ara, la localització de les joves era primordial i seguim fidelment els consells policials per no córrer el mínim risc de destorbar les seves investigacions. Va ser molt dur estar callats mentre alguns mitjans de comunicació difonien mentides miserables que afegien dolor on ja no hi cabia més dolor, al cor de tots els familiars i els seus éssers estimats. A aquests periodistes, amb la seva ètica en risc, us supliquem que recapaciteu amb els mètodes, la societat per desgràcia com comprovem una vegada més amb aquest drama, ja està sobrada de monstres, ajudeu en contra d'ells amb notícies ben contrastades, per favor sigueu admirables professionals.

Als pares i germanes de Marina i Laura:

Quan l'angoixa, la incertesa i el patiment constant per cada llarguíssim dia que passava gairebé sense notícies resultaven insuportables, pensàvem en vosaltres i ens feia fins i tot vergonya queixar-nos, si tant era el nostre dolor, resultava inimaginable la vostra agonia després d'uns indicis tan foscos, malgrat això, aferrant-nos a l'esperança, manteníem la fe.

Notícies relacionades

Estàvem els germans junts després d'una conscienciosa jornada de recerca per part de la policia a la nostra finca, alleujats del resultat nul i després en només uns segons el món es va enfonsar, havien sigut trobades sense vida, vam començar a plorar desconsoladament per elles.

Pensem que no és convenient acompanyar-vos en els vostres actes de dol, el que us pugui recordar d'alguna manera aquesta abominació d'home estarà de sobres en aquells moments, però encara que no hi puguem estar en persona estarem connectats sempre pel profund sentiment de dolor que ens deixen les seves irreparables pèrdues.