Jutjats de Caldas de Reis

El fiscal demana presó provisional comunicada i sense fiança per al parricida de Pontevedra

L'home, de 40 anys, s'ha acollit al seu dret de no declarar davant la jutge

L’home que va acabar amb la vida de les seves dues filles menors d’edat a Moraña ha sigut traslladat per la Guàrdia Civil fins als jutjats de Caldas de Reis, també a Pontevedra, on passarà a disposició del jutge. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El fiscal Alejandro Pazos, que porta el cas del doble crim de les nenes de Moraña (Pontevedra), demanarà presó provisional comunicada i sense fiança per al seu pare, David O.R., per dos delictes d'assassinat.

Segons ha informat als mitjans de comunicació a la sortida dels jutjats de Caldas de Reis, on el presumpte parricida va passar aquest migdia a disposició judicial, la fiscalia sol·licitarà a la jutge que l'home sigui imputat per dos delictes d'assassinat.

Sobre el tema, ha explicat que demanarà la qualificació d'assassinat per l'existència d'un agreujant que ha rebutjat aclarir, però sí que ha apuntat que veu "indicis" de culpabilitat en David O.R., de 40 anys. El jutjat mixt número 1 de Caldas ha decretat el secret sobre les actuacions.

David O.R. va passar la nit a la Comandància de Pontevedra després d'haver rebut l'alta a l'Hospital Montecelo, on va ser atès de les ferides que es va autoinfligir, després de suposadament haver matat a les seves dues filles de 9 i 4 anys.

Notícies relacionades

L'home va ser conduït aquest migdia als jutjats de Caldas al voltant de les 12.30 hores i a les 16.30 hores seguia allà. Segons sembla, la seva compareixença davant l'autoritat judicial es va allargar perquè va sol·licitar una audiència reservada amb l'advocat.