Detingut per la mort de la seva exparella a Palma

La mare de la víctima va trobar la seva filla degollada i el presumpte assassí al seu costat

Una dona mor degollada presumptament per la seva exparella al barri de Sant Jordi de Mallorca. / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Un home de 38 anys ha sigut detingut aquesta matinada a Palma com a sospitós d'haver degollat la seva exparella sentimental, de 33.

Notícies relacionades

La Policia Nacional ha trobat el presumpte agressor, mallorquí que respon a les inicials de J. S., al costat del cos sense vida de la dona a l'anar cap a les 4.30 hores de la matinada al domicili, ubicat al número 115 del camí de Sant Jordi. L'avís d'alarma l'ha donat la mare de la víctima, que viu al pis inferior i, a l'obrir la porta, ha vist la seva filla en una bassal de sang i l'home estirat al seu costat.

Immediatament s'han activat els serveis d'emergència, encara que les dues ambulàncies del SAMU-061 desplaçades no han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que feia hores que estava morta. Les primeres investigacions apunten que el presumpte agressor, detingut per la Policia Nacional en el lloc dels fets, va utilitzar un ganivet de pernil d'uns 20 centímetres. L'home, que presentava algunes ferides i un notable estat d'embriaguesa, ha sigut conduït al mòdul penitenciari de l'hospital de Son Espases i després traslladat a les dependències policials. Es tracta del primer cas de violència masclista des de començament d'any a les Balears.