DELINQÜÈNCIA URBANA

Dos lladres molt violents assalten gent gran als portals a BCN

Imatge dels atracadors sacsejant una dona per robar-li les seves pertinences al portal de casa seva. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

Els Mossos d'Esquadra busquen dos joves que s'han especialitzat a assaltar amb extrema violència persones grans quan entren al portal de casa seva. Ahir va transcendir la gravació de l'assalt sofert per una dona a l'entrar al seu bloc de l'Eixample i que va gravar una càmera de seguretat instal·lada al replà pels veïns. Les imatges revelen la brutalitat amb què actuen aquests dos delinqüents.

Notícies relacionades

En les últimes setmanes aquests dos joves han actuat amb el mateix modus operandi en vivendes d'Horta i Nou Barris. Està costant acreditar que són els mateixos delinqüents perquè a la resta de porteries no hi ha càmeres i les víctimes no poden oferir detalls dels agressors. L'atac és per darrere, quan les víctimes accedeixen a la porteria de casa seva i pràcticament no poden veure els assaltants.

Al vídeo, que va difondre l'ACN, s'aprecia com els agressors tomben una senyora, l'agafen pel coll fins que perd la consciència i després estiren amb força la cadena que porta al coll fins que li trenquen. «La dona es troba bé, però espantada», van explicar fonts al corrent de les indagacions.

Temes:

Robatoris