A OSCA

Localitzats l'home i els seus dos néts desapareguts a Benasc

Tots tres estan bé i segons sembla es van desorientar per la tempesta

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha localitzat l'home de 70 anys i els seus dos néts, de 12 14, que estaven desapareguts des d'ahir a la vall de Benasc (Osca), quan feien una excursió per la zona coneguda com la ruta de la Cabanya d'Ardonés.

Tots tres han sigut localitzats per l'helicòpter mobilitzat en la recerca, que s'ha reprès aquest matí després de donar-se l'alerta ahir a les 19.30 hores al no tornar l'avi i els seus néts a l'hotel de Cerler on s'allotjaven.

Tots tres, que segons sembla estan bé, seran traslladats a Benasc, segons les mateixes fonts.

La desorientació de l'avi i els seus néts potser va ser a causa de la forta tempesta que es va registrar ahir a la tarda a la zona, on els buscaven especialistes i agents de la Guàrdia Civil i de la policia local de Benasc.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, dimarts, a les 19.30 hores, van rebre un avís de l'establiment on aquestes persones estaven allotjades, a Cerler, indicant que no havien tornat després de sortir al matí a fer una ruta per la Cabanya d'Ardonés.

Notícies relacionades

A la zona es van registrar tempestes i, al comprovar que no tornaven, es va alertar la Guàrdia Civil. Així, l'helicòpter de la Guàrdia Civil de Benasc va començar a recórrer la zona on havien anat a practicar esport, però no van aconseguir localitzar-los, i van ampliar més l'espai de recerca i van allargar les tasques fins a les 22.00 hores.

Durant tota la nit, diverses patrulles en vehicles, recolzades per la Policia Local de Benasc, han continuat amb aquestes tasques, que s'han reiniciat aquest dimecres, a les 7.00 hores, de nou amb la sortida de l'helicòpter que finalment els ha localitzat.

Temes:

Desapareguts