Evolució "acceptable" de l'incendi d'Aragó

Unes 300 persones hi han treballat tota la nit

Un incendi forestal afecta des de dissabte una zona d’arbrat i matolls, al terme municipal de Luna, a la comarca saragossana de Cinco Villas.

Un incendi forestal afecta des de dissabte una zona d’arbrat i matolls, al terme municipal de Luna, a la comarca saragossana de Cinco Villas. / JAVIER CEBOLLADA / EFE

1
Es llegeix en minuts

L'incendi de Las Cinco Villas (Saragossa) ha tingut una evolució acceptable aquesta nit que ha permès que el perímetre no seguís creixent, segons fonts del Govern regional, que han precisat que al voltant d'unes 300 persones han treballat de forma intensa durant tota la nit per continuar sufocant focus.

Notícies relacionades

El canvi del vent i l'augment de la humitat relativa han facilitat la feina durant tota la nit als equips terrestres. Els tècnics mantenen un perímetre afectat del voltant de 13.500 hectàrees cremades, de les quals la meitat corresponen a cereals i la resta a pi blanc natural.

No obstant, els tècnics es mantenen prudents per les elevades temperatures previstes per a aquest dilluns i el canvi del vent. A les nou del matí s'han reunit els tècnics a la seu del 112 per analitzar l'evolució de l'incendi i adoptar les estratègies oportunes amb la incorporació dels mitjans aeris.