TRAGÈDIA AÈRIA A SEVILLA

"Estables dins de la gravetat" els dos supervivents de l'Airbus sinistrat a Sevilla

En l'accident de l'avió militar de transport van morir quatre tripulants

Els equips d’emergència i els bombers, al costat de l’avió sinistrat, aquest dissabte, a l’aeroport de San Pablo de Sevilla.

Els equips d’emergència i els bombers, al costat de l’avió sinistrat, aquest dissabte, a l’aeroport de San Pablo de Sevilla. / Julio Muñoz (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els dos supervivents de l'accident que va patir aquest dissabte un avió de transport militar model A400M, a una milla de l'aeroport de Sevilla, continuen ingressats als hospitals Virgen de la Macarena i Virgen del Rocío i, després de ser intervinguts de les seves ferides, continuen "estables dins de la gravetat", segons han confirmat aquest diumenge fonts sanitàries.

Notícies relacionades

L'aeronau, numerada com a MSN023, feia, segons el fabricant Airbus, el seu "primer vol de producció" i estava destinada a ser la tercera de la comanda encarregada per Turquia.

La tripulació estava formada pel pilot, el copilot, un mecànic i tres enginyers, tots ells treballadors espanyols del grup aeronàutic europeu Airbus. Quatre d'ells van morir en l'accident i els dos restants van resultat ferits greus i estan hospitalitzats. Un dels supervivents seria el mecànic.