aquesta matinada

Una dona i un nen de 3 anys moren en un incendi a Còrdova

El nen està ingressat juntament amb els seus dos germans a l'Hospital Universitari Reina Sofia amb el 38% del cos cremat

Imatge de l’interior de la vivenda que s’ha cremat a Còrdova, on han mort dues persones, aquest divendres.

Imatge de l’interior de la vivenda que s’ha cremat a Còrdova, on han mort dues persones, aquest divendres. / EFE / SALAS

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 35 anys i un dels seus fills, de 3 anys, han mort a conseqüència d'un incendi que s'ha registrat en una vivenda del carrer d'Úbeda, al barri Sector Sur de Còrdova capital. En l'incendi, declarat aquest divendres cap a les 6.15 hores del matí, també han resultat ferits dos menors més, una nena de 7 anys i un noi de 15, fills i germans dels morts, que continuen ingressats a l'Hospital Universitari Reina Sofia amb cremades de segon grau a les mans i i la cara.

Les primeres trucades de particulars alertaven que hi havia molt fum a la vivenda, i per això han avisat els bombers, la Policia Nacional i efectius del 061. A l'arribar, la Policia Nacional va confirmar la mort de la dona, de 35 anys.

Al lloc dels fets també han hagut de ser ateses dues persones més, dos adults veïns de la família. Un d'ells, de 51 anys, ha estat traslladat a l'hospital i l'altre, que ha estat atès al lloc del sinistre, no ha necessitat hospitalització.

Els Bombers de Còrdova han informat que el foc, l'origen del qual s'està investigant, ha estat extingit al voltant de les 8.00 hores.

CRIDA DE L'ALCALDE

Notícies relacionades

Al lloc dels fets s'hi han traslladat efectius sanitaris, de la Policia Local i de la Policia Nacional i també del Servei d'Extinció d'Incendis i Salvament (SIS) de l'Ajuntament de Còrdova. L'alcalde de Còrdova, José Antonio Nieto,  ha lloat aquest divendres la seva actuació.

En aquest sentit, l'alcalde, en declaracions als periodistes, ha fet una crida a la precaució dels ciutadans respecte a l'ús dels brasers de resistència, tenint en compte que, segons ha precisat, en aquest cas pot haver estat l'origen del foc.