'SELFIE' MORTAL

Mor una noia que va caure des d'un pedrís al fer-se un autoretrat a Sevilla

L'estudiant polonesa, de 23 anys, va resultar ferida de gravetat diumenge passat al perdre l'equilibri i precipitar-se des de 7 metres d'altura al camí dels baixos del Guadalquivir

Uns turistes sopen en una terrassa del carrer Betis de Sevilla, amb vistes al riu Guadalquivir i amb la Giralda i la Torre del Oro al fons.

Uns turistes sopen en una terrassa del carrer Betis de Sevilla, amb vistes al riu Guadalquivir i amb la Giralda i la Torre del Oro al fons. / ARXIU / SERGIO CARO

1
Es llegeix en minuts

Una noia polonesa, que va resultar ferida de gravetat diumenge passat, al caure des del pedrís que envolta el passeig fluvial del carrer Betis de Sevilla quan es feia un autoretrat, ha mort aquest dilluns, segons ha confirmat l'alcalde sevillà, Juan Ignacio Zoido.

La jove era una estudiant Erasmus de 23 anys que estava de visita a la ciutat en el moment en què, a l'intentar fer-se un autoretrat amb el paisatge de la capital sevillana de fons, va perdre l'equilibri i es va precipitar des de 7 metres d'altura al camí dels baixos del Guadalquivir.

El succés va passar cap a les 00.34 hores i fins al lloc dels fets es van traslladar una UVI Mòbil i una unitat de suport vital bàsic del 061, que van atendre la noia "que estava en aturada cardiorespiratòria".

SENSE CONFIRMAR LA MORT

Notícies relacionades

Fonts de l'Hospital Verge del Rocío, on va ser hospitalitzada, no han volgut confirmar la notícia de la mort fins que informin la família de la víctima.

L'alcalde sevillà ha traslladat el seu condol a la família de la noia i ha recordat que "totes les mesures de precaució" ja estaven instal·lades a la zona on van passar els fets. Zoido ha lamentat "una tragèdia com és la pèrdua d'una vida humana, una cosa que commou a tots".