escàndol a la xarxa

Assetjament en una passejada amb càmera oculta per Nova York

L'actriu que va denunciar la situació, amenaçada a internet

Assetjament. 10 hores passejant per Nova York amb una càmera oculta.

1
Es llegeix en minuts

L'actriu que va denunciar els assetjaments rebuts durant una passejada pels carrers de Nova York mitjançant un vídeo realitzat amb càmera oculta ha rebut amenaces de violació a internet segons Hollaback, l'organització que va encarregar el curtmetratge. Shoshana B. Roberts es va oferir per ser filmada en secret per una càmera oculta portada per una persona que caminava davant d'ella. A l'home que porta la motxilla amb la càmera, Rob Bliss, se li va acudir la idea després de notar l'assetjament al carrer que havia d'afrontar la seva nòvia habitualment. Un total de 10 hores de filmació i una conclusió clara. L'assetjament és una realitat. Informa de tota aquesta situació la web del diari 'The Independent'

Caminant pels carrers de la Gran Poma amb pantalons texans i una discreta camisa de coll rodó, Roberts va rebre més de 100 piropos o paraules de diversos desconeguts durant la seva passejada. Roberts no va respondre.

El més inquietant, segons la seva opinió, va ser un home que va arribar a caminar durant cinc minuts al seu costat entre mirades furtives. 

Notícies relacionades

A penes unes hores després de la publicació del vídeo, Hollaback va denunciar les amenaces de violació rebudes per Roberts a Twitter i Youtube. 

Shoshana reconeix que la situació és general i habitual: "Estic assetjada quan somric i estic assetjada quan no ho faig. Estic assetjada per homes blancs, per negres, per homes llatins. No passa un dia que no pateixi aquesta situació".