L'ESTIU DEL 2009

Un milió d'indemnització per als bombers morts a Horta de Sant Joan

Interior i les cinc famílies arriben a un acord després d'anys de negociacions

1
Es llegeix en minuts

Les famílies dels cinc bombers morts en l'incendi d'Horta de Sant Joan del juliol del 2009 han arribat a un acord amb el departament d'Interior pel qual rebran en conjunt més d'un milió d'euros d'indemnització.

Fonts del departament d'Interior han informat que s'ha arribat a un principi d'acord amb els familiars, a falta de diversos tràmits administratius, com el vistiplau de l'assessoria jurídica de la Generalitat.

Les mateixes fonts han precisat que s'espera que tot el procés estigui finalitzat per  Nadal, amb la qual cosa es posarà punt final a anys de negociació i també es "tancaran ferides" en el cos de Bombers de la Generalitat.

Notícies relacionades

Encara que des d'Interior no s'ha volgut precisar la suma total de la indemnització, fonts jurídiques han precisat que aquesta puja a 1.061.000 euros en conjunt per a les famílies dels cinc bombers morts.

Els bombers Ramon Espinet, Jaume Arpa, Jordi Moré, David Duaigues i Pau Costa van morir cap a les 16.00 hores del 21 de juliol del 2009, al quedar atrapats al revifar-se l'incendi d'Horta de Sant Joan.

Temes:

Bombers