NOVA PROMOCIÓ PER A AQUESTA TEMPORADA

EL PERIÓDICO serveix en safata les tapes de 'La Riera'

El diari ofereix dissabte que ve el llibre 'Les tapes de la barra del Port'

L'obra, que costa 9,95 euros, inclou 80 pàgines de saboroses receptes

El llibre de les tapes de ’La Riera’ de TV-3. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

La família Guitart-Riera convida els lectors d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA a assaborir els seus plats. El dissabte 27, el diari oferirà el llibre Les tapes de la barra del Port, amb més de 80 pàgines amb saboroses receptes dels fogons del restaurant dels germans Ernest i Sergi, de la sèrie La Riera, que emet Televisió de Catalunya. La història de la saga televisiva està relacionada amb la gastronomia des de fa anys i, després de regentar Can Riera, ara els fills de la Mercè (Mercè Sampietro), la matriarca del clan, s'han embarcat en aquest nou projecte empresarial.

L'Ernest i el Sergi expliquen en el llibre nombroses receptes de cremes i sopes, arrossos, fideus, entrants freds i calents, carn, dolços... En total, sis epígrafs gastronòmics amb plats per llepar-se'n els dits. En el receptari hi tenen cabuda croquetes de peix de roca, broqueta de pollastre amb marinat oriental, bunyols d'escarola, ensaïmada a la planxa  amb sobrassada o la crema de porros i peres.

I per acabar el menú, unes bones postres que no deixaran ningú indiferent: crema catalana amb figues. No haureu menjat mai tan barat perquè tot plegat només us costarà 9,95 euros. Aquest és el preu del llibre que podreu trobar als quioscos a partir de dissabte que ve.

Notícies relacionades

Hi trobareu tapes creatives i d'altres de tradicionals, de la cuina de tota la vida, però amb un toc d'innovació que les converteix en menges úniques. Totes tenen en comú que estan elaborades amb ingredients assequibles procedents del mar o de la muntanya.

PELS ULLS / Les receptes, amb il·lustracions a tot color, s'expliquen de manera senzilla i amb llenguatge clar perquè el lector es pugui convertir en un mestre dels fogons. Són gustoses tapes que no només entren per la boca, també ho fan a través de la vista. Un receptari que permetrà al lector menjar cada dia un plat diferent i, a més, sorprendre els seus convidats amb receptes dignes del millor restaurant.