Bellesa en la diversitat del cos humà

Phelps posa nu per a la portada de la revista americana 'ESPN'

Sis esportistes americans d'elit són els escollits per la publicació per al seu especial anual dedicat al cos nu

Portada de la revista americana ’ESPN’ del 21 de juliol del 2014.

Portada de la revista americana ’ESPN’ del 21 de juliol del 2014.

1
Es llegeix en minuts
LAURA DE FRANCISCO

Phelps torna a la portada de la revista americana 'ESPN', i aquesta vegada no ho fa com a part d'una competició esportiva. És un dels models que la revista 'ESPN' ha escollit per al seu especial dedicat al cos atlètic dels esportistes d'elit.

La revista vol mostrar els diferents tipus i formes del cos dels esportistes. Aquestes talles no es corresponen amb les dels models d'alta costura, però mostren la bellesa en la diversitat del cos humà. Amb 1,93 m i 87 kg, Phelps ha estat definit com el nedador amb les formes idònies per a aquest esport. "Vaig néixer així per una raó", explica el guanyador de 18 medalles d'or olímpiques, en una entrevista en exclusiva per a 'ESPN'.

Notícies relacionades

Aquest any, a més de Michael Phelps, els esportistes escollits són la tennista Venus Williams, la campiona de 'snowboarding' Jamie Anderson, el jugador de futbol americà Marshawn Lynch, el jugador de beisbol Prince Fielder i el jugador de bàsquet Serge Ibaka.

No és la primera vegada que Phelps protagonitza una portada, ja que ha aparegut repetidament en els mitjans nord-americans, sobretot durant els Jocs Olímpics del 2008. Revistes esportives com 'Sports Illustrated' i 'Men's Fitness', però també 'Golf Digest', i la revista de temàtica general 'GQ' l'han posat a primera pàgina.