Més de 800.000 reproduccions

Estudiants d'Oxford triomfen amb un vídeo que versiona Shakira

"Un grup de nois movent els malucs i els culs a l'estil Shakira no és el que la majoria de la gent espera veure, per això crec que és tan popular", ha explicat el president del grup

El grup d’Oxford ’Out of the Blue’ canta una versió de la cançó ’Hips don’t lie’ de Shakira. / OUT OF THE BLUE (YOUTUBE)

1
Es llegeix en minuts

Un grup musical de la Universitat anglesa d'Oxford ha saltat a la fama a internet després que la cantant Shakira expressés la seva admiració per la versió que van fer els joves de les seves cançons més famoses. Als seus comptes de Facebook i Twitter, la colombiana va compartir el vídeo que mostra els membres del grup --anomenat Out of the blue, compost únicament per veus masculines-- movent els malucs i cantant 'Hips don't lie'.

Shakira, que té 26,2 milions de seguidors a Twitter i més de 100 milions a Facebook, va publicar el 23 de juliol "Hey @ootboxford, we LOVE your a cappella Shak medley! ¡Ens encanta aquest medley que han fet @ootboxford!", informa avui 'The Guardian'.

 

 

Des d'aquell moment el vídeo que mostra els 15 estudiants vestits amb americana i corbata cantant a cappella i ballant a l'estil de la colombiana s'ha fet famós i compta amb més de 800.000 reproduccions al portal Youtube. En declaracions a 'The Guardian', el president del grup, Joshua Barr, que a més d'estudiant és baríton, ha explicat que el van fer perquè els encanten les cançons de Shakira i perquè van pensar que seria interessant per a tots.

Notícies relacionades

"No ens podíem creure que Shakira ens havia tuitejat. El missatge de Facebook el va firmar personalment ella, així que sabíem que ella havia vist el vídeo, és increïble", va explicar Barr al diari. "Com es fa evident al vídeo, no tenim por que se'ns vegi fer tonteries. Un grup de nois movent els malucs i el cul a l'estil Shakira no és el que la majoria de la gent espera veure, per això crec que és tan popular", va afegir Barr.

Els beneficis que generi el vídeo, gravat en un sol dia, aniran destinats a Helen and Douglas House, un hospici que ajuda a cuidar nens i joves a la zona d'Oxfordshire, el comtat del sud d'Anglaterra on hi ha la universitat.

Temes:

Estudiants