El cartell de Tío Pepe torna a la Puerta del Sol

Del número 1 de la plaça, on va estar gairebé 8 dècades, ha passat al número 11

El cartell de Tío Pepe col·locat dalt del número 11 de la Puerta del Sol / periodico

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts, la Puerta del Sol s'ha llevat amb una desena de periodistes recopilant opinions dels vianants sobre la tornada del famós cartell de Tío Pepe a l'emblemàtica plaça.

El Tío Pepe, amb el barret, la guitarra i el seu 'salero' natural ja restaurats, va tornar dilluns passat a coronar la Puerta del Sol, despres d'abandonar el número 1 ha passat al número 11 de l'emblemàtica plaça, on molts madrilenys l'han rebut amb els braços oberts, encara que no han faltat les crítiques.

Notícies relacionades

Entre els coneguts ninots, les estàtues humanes, els compradors d'or i algun o altre aficionat de l'Atlètic de Madrid i del Chelsea --preparats per al partit que els dos equips de futbol disputaran aquest dimarts--, alguns curiosos aixecaven la mirada cap al divertit cartell.

"No molesta", ha reivindicat una jove, en al·lusió a les crítiques que ha rebut la decisió de tornar a posar el rètol de la empresa xeressana presidint la capital d'Espanya. De fet, no creu que el cartell danyi la imatge de la Puerta del Sol.