L'aposta per la cultura i l'oci

El diari obre taquilla 'on line' per als millors espectacles

El canal Entrades d'El Periódico, que s'activa avui, tindrà ofertes exclusives

Els usuaris es beneficiaran de descomptes, sortejos i promocions

MALÚ Palau Sant Jordi, 22 de novembre.

MALÚ Palau Sant Jordi, 22 de novembre. / CARLOS MONTAÑÉS / JUAN ECHEVARRÍA

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

EL PERIÓDICO DE CATALU-NYA fa un altre pas en la seva aposta pel món de l'oci i la cultura. A més d'informar, el diari es converteix ara també en un punt de venda d'entrades per a teatres, concerts i altres espectacles. Coincidint amb la celebració del 35è aniversari de la publicació, s'obre al públic el servei Entrades d'El Periódico   (entrades.elperiodico.cat / entradas.elperiodico.com), un punt de venda on line on els lectors del diari podran comprar els tiquets per als principals esdeveniments d'oci de Catalunya i, a més, disfrutar d'interessants descomptes i accions de promoció.

Disponible a partir d'avui mateix, aquest portal anirà incorporant de mica en mica l'oferta dels promotors i els espais més significatius del nostre país. El canal d'EL PERIÓDICO pretén centralitzar el gruix principal de l'oci i reforçar-lo amb ofertes exclusives que solament es podran disfrutar comprant els tiquets dels espectacles a través d'Entrades d'El Periódico.

En el transcurs dels últims mesos, el diari ja ha portat a terme accions de venda anticipada o de promoció especial amb esdeveniments tan importants com els concerts d'Alejandro Sanz, Depeche Mode i Miguel Bosé, o amb espectacles escènics del nivell de Cirque du Soleil.

RECOMPENSA A LA FIDELITAT / El nou servei consolida aquesta aposta de forma permanent i ofereix als lectors un accés a una plataforma única on comprar entrades per als seus espectacles favorits. EL PERIÓDICO, a més a més, premiarà mensualment la fidelitat dels lectors que utilitzin la seva plataforma de venda mitjançant el sorteig d'incentius com estades en hotels, viatges o gadgets. Durant el mes de novembre, per exemple, se sortejaran 10 estades per a dues persones en paradors entre tots aquells que hagin comprat una entrada a través d'aquest canal.

En el servei de venda d'entrades on line d'EL PERIÓDICO ja es poden trobar tiquets per a les actuacions d'artistes com Malú, Duncan Dhu, Carlos Baute, Andrés Calamaro, David DeMaria, entre molts altres. O per a obres com The Hole Show, l'espectacle de cabaret que triomfa al Coliseum.

Notícies relacionades

Inicialment centrat en concerts musicals i en les arts escèniques, Entrades d'El Periódico presentarà més endavant altres ofertes sobre esdeveniments esportius i mostres culturals.

Al llarg de la pròxima setmana, Entrades d'El Periódico anunciarà una nova promoció, aquesta vegada consistent en la venda anticipada d'entrades per al concert a Barcelona  d'un important artista del nostre país. Farà falta estar atent a les notícies d'EL PERIÓDICO per no perdre l'oportunitat de disfrutar d'un dels plats forts de l'any.